Informácie o parole!!!dôležité!!!

ONA MOVE! V najbližšej budúcnosti sa MOVE 9 budú pripravovať na podmienečné prepustenie. Ich dátum minimálneho zadržania je 8. august 2008, ale papierovanie začína oveľa skôr než to. V skutočnosti, väzenskí úradníci už prichádzajú k nim s úradníckymi vecami ohľadom ich podmienečného prepustenia. Väzenský funkcionári obyčajne neboli žiaden problém, keď ide o podmienku pre ľudí z MOVE. Problémom sú tí politici a policajti, ktorí ovplyvňujú komisiu proti podmienečnému prepusteniu ľudí MOVE a mnohých iných politických väzňov. Nie je absolútne žiaden opodstatnený dôvod proti podmienečnému prepusteniu MOVE ľudí a títo vládni činitelia to vedia. Preto už teraz začínajú svoju kampaň proti prepusteniu MOVE 9. Robia to prostredníctvom médií. Snažia sa presvedčiť ľudí, že MOVE sú brutálni, násilní a nemalo by im byť dovolené vrátiť sa na ulicu. Sme presvdčení, že ľudia to vedia lepšie, ale nestačí to len vedieť. Ľudia musia niečo robiť, dostať sa do pohybu a dať vedieť komisii a tým falošným, klamlivým vládnym činiteľom, že viete o čo tu ide a že sledujete celú situáciu. Dajte im vedieť, že vo veci sú ľudia, ktorí v prvom rade ani nemali byť uväznení. Je niekoľko veľmi jasných vecí, ktoré očakávame, že sa vládny činitelia pokúsia použiť proti MOVE 9. Prvou je vec zodpovednosti a ľútosti. Komisie, ktoré rozhodujú o podmienke, všeobecne potrebujú väzňov, aby zobrali zodpovednosť za zločiny, za ktoré boli odsúdení a aby vyjadrili za ne ľútosť. Očividne toto sa nestane s MOVE, pretože MOVE sú nevinní a nemajú čo ľutovať. Táto procedúra komisie je nehorázne v protiklade s ich vlastnými zákonmi, pretože v prvom rade im nie je dovolené nútiť niekoho, aby sa sám usvedčil, čo vlastne robíte, ak ste donútení povedať, že ste vinní. MOVE sú nevinní a nebudú klamať a hovoriť, že sme vinní alebo niečo čo sme neurobili.

O čom hovoria tí vládni činitelia? Ak poviete, že ste vrahom, budete prepustení, ale ak budete trvať na svojej nevine zostanete vo väzení? Aký to dáva zmysel? Zadruhé, komisia rafinovane prekročila svoju autoritu zapieraním podmienky väzňom pod rúškom "závažného charakteru trestného činu", aj keď má väzeň čistý zápis správania sa vo väzení a urboili všetky programy, ktoré i boli pridelené. Komisia, ktorá rozhoduje o podmienke, nemá právo to robiť. Sudca vzal do úvahy "závažný charakter trestného činu" vtedy, keď vydával rozsudok. Keď sudca vydával minimálny trest, sudca určil kedy by mal byť väzeň prepustení, s výnimkou akýchkoľvek problémov vo väzení počas výkonu trestu. Komisia nemá žiadnu autoritu zájsť mimo to a virtuálne znovuodsúdiť ľudí, upraviť ich minimálny trest. Toto sú veľmi jasné veci, s ktorými ľudia môžu pracovať jednoducho a efektívne, keď jednajú s vládnymi činiteľmi. Nenechajte tých oficiálnych idiotov, aby vás prekričali. Oni vôbec nemôžu odôvodniť svoj postoj. Vy máte všetky páky, ktoré potrebujete, pretože váš postoj je správny a pravdivý.

Ľudia, na ktorých je potrebné sa sústrediť je komisia, ktorá udeľuje podmienky, ale aj Okresná prokurátorka Lynn Abraham, ktorá bola zapletená do konšpirácie proti MOVE, predovšetkým MOVE 9, od roku 1977, kedy bola sudkyňou, ktorá podpísala nelegálne zatykače, ktoré nakoniec viedli k policajnému útoku 8. augusta 1978. Ďalšou osobou je guvernér Edward Rendell, ktorý bol okresným prokurátorom v 1977 a 1978 a sa plne a vedome zúčastňoval v konšpirácii, aby poslal nevinných ľudí MOVE do väzenia. Títo dvaja vládny činitelia sú ešte stále v pozíciách, kde môžu byť a musia byť privedení k zodpovednosti za ich úlohu v tejto ukrutnosti, predovšetkým keď sú v úradných pozíciách, kde vlastne môžu s tým niečo urobiť. Od teraz až do 2008 očakávame, že sa oficiálnu kampaň proti prepusteniu MOVE 9 vystupňuje, takže buďte pripravení. Usporiadajte akékoľvek informačné fóra aké len viete, aby nám to umožnilo držať ľudí informovaných o tejto situácii, dokonca rádio programy, kde môžme zabezpečiť niekoho z MOVE 9, kto by tam zatelefonoval. Nižšie nájdete informácie o The Pennsylvania Parole Board (Pennsylvánska komisia, ktorá udeľuje podmienečné prepustenia), Lynn Abraham a Ed Rendell. Kontaktujte ich a dajte im vedieť, že sledujete situáciu a že MOVE 9 musia byť prepustení. Nič iné nie je akceptovateľné.

PA. Board Of Probation And Parole/ Central Office
Riverfront Office Center
1101 South Front Street
Harrisburg, PA. 17104
tel: 717 787-5699

Phila. District Parole Office
State office Building, 14th Floor
1400 Spring Garden Street
Phila., PA. 19130
tel: 215 560-2452

Členovia komisie
Catharine C. Mcvey/ Chairperson; Michael L. Green; Jeffrey R. Imboden;
Matthew T. Mangino; Benjamin A. Martinez; Gerard N. Massaro; Michael M. Webster; Lloyd A. White

District Attorney Lynn Abraham
Three South Penn Square
Phila., PA. 19107-3499
tel: 215 686-8700/ Fax: 215 563-0047
da_webmail@phila.gov


Governor Edward Rendell
225 Main Capital Building
Harrisburg, PA. 17120
tel: 717 787-2500/ Fax: 717 772-8284
governor_sites.state.pa.us/PA_Exec/Governor/govmail.html

0 komentárov: