MOVE 9, rokovania o podmienečnom prepustení z väzenia v apríli 2008

Už skoro 30 rokov po policajnom obliehaní domu MOVE 8. augusta 1978 v severnej Philadelphii zostávajúci ôsmi väzni majú možnosť podmienky. Phil Africa žiada od ľudí, aby písali listy podpory ku Komisii pre udelenie podmienky.

Nižšie uvedenú správu som dostal od môjho priateľa Davea, ktorý je v kontakte s Philom Africa, jedným z ôsmych zostávajúcich väzňov MOVE. Ako Dave vysvetľuje, toto je skutočne dôležitý čas, takže prosím pomôžte pri šírení tejto správy a tiež prosím píšte listy Komisii (Parole Board) ako to žiada Phil. Ich uväznenie je také nespravodlivé a teraz po tridsiatich rokoch, je možné, že ich prepustia, len ak na nich budeme dostatočne tlačiť.

Nedávno som písal článok o MOVE 9 a robil som rozhovor s žurnalistom Linnom Washingtonom Jr. o správach o MOVE od sedemdesiatych rokov. Ramona Africa mala tiež nedávno rozhovor pre Uprising Radio. A samozrejme je tu dokumentárny film o MOVE, komentovaný Howardom Zinnom, ktorý sa dá vidieť online na Brightcove alebo You Tube. Webová stránka MOVE je www.onamove.com

Zostaňte naladený pre viac informácií a pokrytia v nasledujúcich mesiacoch!

Podmienka pre MOVE 9!

Hans Bennet

Abu-Jamal-News.com
Dôležitá výzva kvôli MOVE 9!

Phil Africa hovorí, že MOVE 9 by skutočne potrebovali listy a telefonáty smerujúce ku Komisii, ktorá rozhoduje o ich podmienke, tento aj nasledujúci mesiac (február a marec). Listy podporujúce ich prepustenie môžu znamenať veľmi veľa. Komisia bude mať pojednanie v apríli. Po tridsiatich rokoch naši bratia a naše sestry majú konečne možnosť podmienky. Ak nebudú prepustení na podmienku tento rok, budú nútení odsedieť si ďalších 70 rokov. Už
skoro dokončili svoj minimálny rozsudok (z 30 – 100 rokov). Priveďme ich domov, kde patria, teto august 2008!

Pojednanie o podmienke tento apríl je nesmierne dôležité. Listy a telefonáty ku Komisii môžu skutočne pomôcť. Phil žiada od ľudí, aby posialali kópie svojich listov smerujúcich komisii jemu. Chce zobrať kopu kópií našich listov k pojednaniu ako ukážku verejnej podpory.

Je možno dobrý nápad posielať listy každému jednému z deviatich členov komisie. Predseda komisie bla vybraná Edom „1985 Bomberom“ Rendellom, takže sa nespoliehajte na ňu, že prednesie vašu žiadosť celej komisii. Ich mená sú na tejto stránke:

http://www.pbpp.state.pa.us/pbppinfo/cwp/view.asp?a=3&q=154178&pbppNav=|

Listy môžete posielať na túto adresu:

[meno člena komisie], Pennsylvania Board of Probation and Parole, 1101 South Front Street, Suite #5100, Harrisburg, PA 17104-2517, USA, tel: (717) 787-5699
Prosím posielajte kópie listov k Phillovi:

William Phillips Africa #AM-4984, SCI-Dallas, 1000 Follies Rd., Dallas, PA 18612, USA

Pre podporovateľov je výborný 45- minútový rozhovor s Ramonou o histórii MOVE a „MOVE 9“:

http://pittsburgh.indymedia.org/news/2007/08/27830.php

Listy a telefonáty smerujúce ku Komisii sú potrebné TERAZ. Dostaňme ich domov. 30 rokov bolo už dosť, 70 navyše je nepredstaviteľné.

Mier všetkým! Buďte v pohybe!!!

Dave

0 komentárov: