Zamietnutá podmienka ženám MOVE!!!

Toto je vyhlásenie MOVE, ktoré bolo rozposlané Ramonou Africa.
Zamietnutá podmienka ženám MOVE!!!


Dnes, 22. apríla, 2008, ženám MOVE, ktoré prežili pokus polície 8. augusta 1978 vyvraždiť MOVE, bolo zamietnuté podmienečné prepustenie z väzenia Pensilvánskym oddelením „Pennsylvania Department of Probation and Parole". Komisia hovorí, že ženám MOVE bola zamietnutá podmienka, pretože minimalizovali alebo popierali skutočnosť a okolnosti trestného činu; odmietli akceptovať zodpovednosť; chýbala im ľútosť a pretože úrad prokurátora povedal, že MOVE by nemali dostať podmienku, pretože konáme mimo „zákona".
V skutočnosti je komisia tá, ktorá koná „mimo zákona" tým, že vyžaduje, aby hociktorý väzeň (predovšetkým tí, ktorí trvali na svojej nevine od samého začiatku) povedal, že je vinným, keď vlastne nie je. MOVE sú nevinní, nie sme vinní, nebudeme hovoriť, že sme vinní a komisia nemá žiadnu autoritu vyžadovať, aby sme klamali a hovorili, že sme vinnými. Toto je vrchol arogancie, keď komisia vie, že nespočetne veľa ľudí je denne odsúdených, posielaných do väzenia a nakoniec ich po 20, 25, 30 rokoch prepustia, pretože sú nevinní, tak ako to od začiatku tvrdili. Skadiaľ by mala prichádzať tá „ľútosť", keď sú nevinní? Prečo by niekto bral zodpovednosť za čin, ktorý nikdy nespáchal? Prečo je zlé popierať niečo, čo neurobili?

Je jasné, že títo úradníci posielajú ľuďom veľmi jasnú správu. Tou správou je, že si budú robiť všetko čo len budú chcieť a pravda ich nezaujíma. Nezaujíma ich, že sami porušujú zákony, o ktorých tvrdia, že MOVE a milióny iných vo väzeniach porušujú a dokonca ich ani nezaujíma, že ľudia vedia, že sú to práve tí úradníci a politici, čo porušujú tie zákony.

Lynn Abraham (okresná prokurátorka Philadelphie, ktorá bola niekedy sudkiňou) hovorí, že MOVE „koná mimo zákon", takže by sme mali zostať vo väzení? V skutočnosti konala mimo zákon ona, keď podpísala zatykače pre MOVE v máji 1977, napriek tomu, že policajný komisár povedal, že MOVE nespáchali žiaden zločin.

Starosta Rizzo „konal mimo zákon" 8. augusta 1978, keď prikázal zničiť sídlo MOVE, rozhodujúce dôkazy pri súdnom procese vraždy, „miesto činu". Súdy konali „mimo zákona", keď pokračovali v súdnom procese, potom čo bolo miesto činu zničené, pretože keď zničili dôkazy, zničili základ akéhokoľvek súdneho procesu.

Sudca Malmed, sudca v súdnom konaní vo veci vraždy 8. augusta 1978 „konal mimo zákon", keď odsúdil 9 nevinných ľudí MOVE na maximum 900 rokov vo väzení za zločin, ktorý nemohol povedať ani dokázať, že hociktorý z tých deviatich spáchal, zločin, ktorý verejne priznal, že nemá ani „najmenšie tušenie" kto ho spáchal. Lynn Abraham „konala mimo zákon", keď vedome podpísala neoprávnené príkazy policajtom, aby vyšli a pozabíjali nevinných ľudí MOVE v máji 1985.

Dôkaz toho aké neoprávnené boli tieto príkazy leží v tom, že každé jedno obvinenie v nich bolo zamietnuté ako neopodstatnené a bez základu, každé jedno obvinenie. Je vôbec nutné sa pýtať prečo ľudia MOVE sú takí nasratí, plní boja a takí motivovaní v rebelovaní proti tomuto zhnitému systému? John Africa nám otvoril oči a držal nás motivovaných, plných boja. Môžu ublížiť MOVE, pretože sme nažive, máme city, ale vďaka Johnovi Africa sa im nikdy nepodarí zastaviť MOVE!

Nech žije John Afrika! Nech žije revolúcia!
Najnovšie informácie o prípade MOVE 9 tu: http://move9parole.blogspot.com

0 komentárov: