Petícia - Petition

Každý do pohybu! Ramona z organizácie MOVE potrebuje vašu pomoc. Ginesova kniha svetových rekordov 2008 uvádza MOVE pod kkolonkou „Masové samovraždy“ založené na bombardovaní a VRAŽDE ľudí z MOVE z mája 1985. Tiež uvádzajú organizáciu MOVE v „kultoch“ a uvádzajú ako zdroj týchto falošných informácií „The Cult Information Centre“. MOVE nie je a nikdy nebol kultom. MOVE je organizáciou a určite nespáchali „masovú samovraždu“. Toto je zlomyseľné a veľmi nebezpečné klamstvo. Je to úmyselná stratégia tohto systému zhanobiť a skresliť túto organizáciu, takže keď nás oficiálne úrady očierňujú, správajú sa k nám nespravodlivo a dokonca nás vraždia, mnoho ľudí to bude akceptovať a pustia to z hlavy, kvôli tomu ako sme boli charakterizovaní týmto systémom. Potrebujeme vaše podpisy, aby sme mohli žiadať odstránenie toho označenia, že MOVE je kult a že spáchali masovú samovraždu, vrátane požiadavky, aby The Cult Information Centre verejne priznal, že sa mýlili o MOVE a máji 1985.
Nemáme v úmysle nechať MOVE, aby boli takto hanobení, pretože je to nesprávne a nebezpečné.

Držte sa a zostaňte silní–Ramona

Podpíšte petíciu
Organizátor petície:
Organizácia MOVE je rodinou silných, vážnych, hlboko zaviazaných revolucionárov, založená múdrym, citlivým, strategicky zmýšľajúcim čiernym mužom JOHNOM AFRICA.
Slovo MOVE nie je akronym. Znamená to presne to ako sa to píše: MOVE (pohyb), práca, vytváranie, byť aktívna. Všetko čo žije sa pohybuje. Ak to nerobí, bolo by to stagnujúce, mŕtve. Pohyb je princípom Života, a pretože viera MOVE je Život, náš zakladateľ, JOHN AFRICA nám dal meno „MOVE“. Keď sa navzájom zdravýme, hovoríme „ON THE MOVE!“ („zostaň v pohybe!“)
„SILA PRAVDY JE DEFINITÍVNA“
-JOHN AFRICA

Dokumentárny film o MOVE: http://www.brightcove.tv/title.jsp?title=428944249
Webová stránka MOVE:
www.onamove.com
Ramona Interview:
http://www.animalvoices.ca/shows/ramona_africa
Ramona Interview pre Satya Magazine:
http://www.satyamag.com/apr97/move.html

0 komentárov: